top of page

Medarbejder og gruppe fotografering 

 Fotografering af enkelte eller alle medarbejdere. Gruppefotografering er også en mulighed. Jeg tager billeder af personale og ledelse i både store og små virksomheder. Vi aftaler på forhånd, hvad I ønsker og jeg giver gode råd til at få fotosession til at forløbe enkelt på dagen(e), uanset om I er 3 eller 200+ personer..

Billeder til fri brug i virksomheden
 Få lavet egen billedbank i stedet for at bruge standard stockfoto. Jeg tager billeder rundt om i virksomheden og I får billederne leveret digitalt til fri brug til f.eks. hjemmeside, brochurer og årsrapport. I skal ikke på forhånd beslutte, hvad jeres billeder skal bruges til, men kan bygge jeres unikke billedarkiv op til alle fremtidige publikationer digitalt og trykt. Der er mulighed for at kombinere med medarbejderportrætter, når jeg alligevel er hos jer. Kontakt mig for ønsker, så sammensætter vi en fotopakke op til jer.

EVENT

FOTOGRAFERING

Eventfotografering

Holder dit firma et jubilæum, en prisoverrækkelse, er taget på messe eller anden begivenhed, som I ønsker billeder fra, kommer jeg også ud på skæve tidspunkter og tager billeder til fri brug. Vi aftaler på forhånd, hvad fotografering skal indeholde og så får I de billeder I ønsker - ring eller skriv, så finder vi en fotografering, der passer til jeres event.

Fri fotografering

Har jeg ikke nævnt jeres ønske til erhvervsfotografering, er I meget velkommen til at kontakte mig, for et uforpligtende tilbud.

bottom of page